logo Slow Writing Lab

Platform voor jong schrijftalent

Roos Vlogman

Roos Vlogman (1992) studeerde in 2015 af aan ArtEZ Creative Writing in Arnhem.  Roos schrijft gedichten en korte verhalen en haar stukken zijn onder andere gepubliceerd in De Titaan, DeFusie en Tzum. Ze stond ze twee keer in de finale van Write Now! en  droeg eerder voor op Stukafest, het Gedichtenbal, Mooie Woorden Festival en Zwarte Cross.

Over haar onderzoek:
"Voor het Talentontwikkelingstraject van het Letterenfonds ben ik bezig plek in te nemen. Schaamte speelt een rol in mijn werk en ik heb gemerkt dat het mijn personages onnodig beïnvloedt. Door andere schrijvers te interviewen over de rol die schaamte in hun schrijverschap speelt, hoop ik het fenomeen te kunnen vatten. Wat ik leer, verwerk ik in De cursus, een novelle over drie vrouwen van 55+ die op een punt in hun leven zijn gekomen waarop ze niet meer verder kunnen en ze uit wanhoop een creatieve cursus gaan volgen."

Blogs

Meer lezen

Ga naar http://roosvlogman.tumblr.com/

Roos Vlogman maakte deel uit van editie 2015-16 van Slow Writing Lab.

foto