logo Slow Writing Lab

Platform voor jong schrijftalent

Sytske van Koeveringe

Sytske van Koeveringe (1988) studeerde af aan de opleiding Beeld & Taal aan de Gerrit Rietveld Academie. Sytske schrijft verhalen. Haar werk is gepubliceerd in onder andere De Gids, De Fusie, Hard//Hoofd en Tijdschrift Ei. Sinds augustus 2015 schrijft ze korte verhalen voor Mister Motley, een project waarbij ze met zoveel mogelijk verschillende banen meeloopt.

Over haar onderzoek

"Ik loop mee met beroepen waar ik dagelijks mee te maken heb, zowel in menselijk contact (b.v. kassière, fietsenmaker, enz.) als de diensten waar ik gebruik van maak (b.v. huisbaas, radiomaker, maar ook wie zit er achter mijn matras, pinpas, verzekering? etc.) Mijn fascinaties zijn vooral de vooroordelen, verhoudingen en de vanzelfsprekendheid van in en rond werk."

Blogs

Meer lezen

Ga naar http://hetisnuallicht.tumblr.com/

Sytske van Koeveringe maakte deel uit van editie 2015-16 van Slow Writing Lab.

foto