logo Slow Writing Lab

Platform voor jong schrijftalent

909 Walnoot - 20.10.2016

sly vond een walnoot op straat
iris heeft me verlaten en sly
vond een walnoot op straat.

ik vertel dat iris me verlaten heeft en sly zegt
dat hij een walnoot op straat heeft gevonden.

iris is helemaal naar canada
vertrokken en ze heeft me niet gezegd
naar welke stad sly heeft een walnoot
in zijn mond gestopt.

iemand heeft een hele film alleen en enkel
alleen maar over de regen gemaakt en sly
heeft hem helemaal gezien hij zegt
het als hij de walnoot op heeft.

ik denk: wie wil dat nou zien,
wie wil er nou van alles over
weersveranderingen weten, maar ik zeg:
iris heeft me verlaten, ze is
helemaal zonder mij naar canada.

Wout Waanders

foto Wintertuin Foto: Wintertuin

Wout Waanders (1989) studeerde Nederlands aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij schrijft gedichten en droeg voor op festivals als Zwarte Cross, Manuscripta, Gedichtenbal en Lowlands. Zijn werk is verschenen in o.a. Kluger Hans, Extaze, NRC-Next en Das Magazin. Na zijn afstuderen is hij opgenomen in het agentschap van Literair Productiehuis Wintertuin in wiens beheer zijn Chapbook Olifantopia in november 2015 verscheen.

Reacties

 
Geen reacties.
 

Reageer


U kunt de volgende html-tags gebruikem: <a><br><strong><em><blockquote><pre><code><ul><ol><li>


CAPTCHA Image
Reload Image