logo Slow Writing Lab

Platform voor jong schrijftalent

Wak wit konijn - 05.03.2018

Binnen het Slow Writing Lab ben ik onder andere bezig met een onderzoek naar de grenzen van het associatieve verhalende dat wordt gebracht in audio.
Voor wak wit konijn gaf ik mezelf de opdracht de toehoorder mee te nemen op een gedachtestroom van iets dat je nooit kunt zijn.
Het is tevens een eerste probeersel in het bewerken van een audio-bestand. De technische en narratieve mogelijkheden wil ik de komende maanden nog verder uitzoeken.
Luistertip: koptelefoon op en ogen dicht. 

Lotte Lola Vermeer

foto Joep van Aert Foto: Joep van Aert

Lotte Lola Vermeer (1992) studeerde af aan de opleiding Writing for Performance(HKU). Tijdens haar studie liep ze stage bij Orkater en VPRO Dorst, schreef onder andere stukken over kroketten en parallelle universa en ze richtte Het Pijpcollectief  op waarmee ze voorstellingen maakt, schrijft en speelt. Ze studeerde af met een toneelstuk over de achterblijvers in een post-nucleair dorp in Rusland. Momenteel bewerkt ze dat stuk tot een scenario voor een langspeelfilm binnen de Master Audiovisuele Kunsten aan het RITCS in Brussel. 

Binnen het Lab houdt ze zich bezig met bergbeklimmers, zondagen en de hunkering naar ultieme ervaringen. Lotte Lola is vaak te vinden in Russische dorpen via Google Streetview. Ze zoekt naar het verschil tussen het mentale en het fysieke en de overeenkomst tussen poëzie en het bedwingen van een reusachtig landschap. Wat kun je ervaren zonder van je stoel af te komen?"

Reacties

 
Geen reacties.
 

Reageer


U kunt de volgende html-tags gebruikem: <a><br><strong><em><blockquote><pre><code><ul><ol><li>


CAPTCHA Image
Reload Image