logo Slow Writing Lab

Platform voor jong schrijftalent

Vertakken - 03.05.2017

Tussen 3 en 13 april heb ik samen met Miek Zwamborn, schrijver, vertaler en beeldend kunstenaar, het landschap van Knockvologan benoemd: van lazy beds, een barokke schapenstaart in de krul, een koekjesboom (cercidiphyllum japonica) en een paradijsreep uit Oban met kokos en rozijnen tot een blind paard met donzige oren, sterrenmos, hopsack weefsels, een boer met gouden ogen en een rok met plooien van een meisjeshand diep.

Knockvologan Studies, een studieplek zonder muren op Isle of Mull, is een initiatief van Miek Zwamborn en Rutger Emmelkamp.        

                                                                                                                                                                                             

Lotte Landman

foto Vera Cornel Foto: Vera Cornel

Lotte Landman (1990) studeerde aan Design Academy Eindhoven en vervolgde haar opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie waar zij in 2015 afstudeerde in de richting Beeld & Taal. Ze schreef o.a. teksten voor Tijdschrift Terras, De Gids en Frascati Theater. Haar werkveld strekt zich uit van tekeningen, essays en objecten tot wandelingen, een gesprek, korte verhalen of een muziekstuk. Momenteel vraagt ze zich af waar het één eindigt en het ander begint. Waar eindigt bijvoorbeeld het woord Circus en begint het woord Landbouw?

Reacties

 
Geen reacties.
 

Reageer


U kunt de volgende html-tags gebruikem: <a><br><strong><em><blockquote><pre><code><ul><ol><li>


CAPTCHA Image
Reload Image